Start din karriere i BDO 

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Engageret og dygtig økonomielev til KPMG Danmarks interne Finance afdeling


Har du en god talforståelse og er du interesseret i at blive en del af et engageret team i vækst? Så er du måske vores nye kollega!

Du får en unik mulighed for, at starte din karriere i en spændende virksomhed med gode udviklingsmuligheder. Under elevtiden vil der være fokus på, at få omsat din teoretiske viden til praktiske færdigheder og ikke mindst udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Hos KPMG får du en alsidig uddannelse gennem et spændende 2 årigt forløb i en international virksomhed i vækst. KPMG er derfor det rette sted for dig som er motiveret og ønsker en spændende og udviklende elevuddannelse i økonomi.

Din rolle hos os

KPMG Danmark vækster og vi har derfor brug for ekstra hænder. Som vores nye elev vil du blive en del af et samlet Finance team bestående af 10 motiverede og entusiastiske kollegaer, der samarbejder på tværs af forskellige ansvarsområder for at sikre høj kvalitet og effektiv håndtering af finansielle data. Udgangspunktet er en god blanding af daglige driftsopgaver og support til forretningen.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Kreditorbogholderi (kontering og betalinger af kreditorfakturaer)
 • Debitorbogholderi (support i forbindelse med fakturering og kommunikation med kunder) 
 • Assistance til forretningen, i form af support, opdatering af data i systemerne, udtræk mv. 
 • En bred portefølje af afstemningsopgaver (bank, mellemregninger mv.) 
 • KPMG Expense ( rejseafregninger ) 
 • Håndtering af ad hoc forespørgsler og generelt deltagelse i teamets opgaver.

Herudover vil du i forløbet stifte bekendtskab med en masse andre regnskabsmæssige opgaver, såsom anlægsaktiver og afskrivninger, momsafregning, månedsafslutning samt årsafslutning mv.

Din profil

Denne stilling er rettet mod dig der har gennemført en HHX eller HTX/STX med gode resultater, og derfra har et ønske om, at udvikle dine faglige kompetencer i et forløb som økonomielev. Derudover er du det rette match til denne stilling, hvis du kan svare ja til følgende:

 • Du er en tal stærk person, der arbejder struktureret og er motiveret af at lære
 • Du har erfaring med Excel og har generelt let ved IT-systemer. 
 • Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, og er altid parat til at bidrage på tværs af fagområder (Teamplayer med stort T) 
 • Du taler og skriver flydende engelsk og dansk.
 • Du trives i er dynamisk miljø med fokus på udvikling og optimering.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder dig en spændene elevplads i en solid virksomhed i vækst. Du bliver en del af et internt Finans-team på i alt 10 medarbejdere, som sammen sikrer en korrekt og effektiv økonomistyring af KPMG Danmarks finansielle data. Arbejdsmiljøet er professionelt, tonen uformel og sammenholdet er stærkt. Der er en god arbejdsindstilling i teamet og KPMG generelt. Vi prioriterer samtidig at bruge tid på sociale arrangementer, såsom team-events, firmafester mv.

Derudover har vi et stort fokus på både personlig og faglig udvikling, og stillingen giver dig dermed rig mulighed for at udvikle dig.

Ansøg nu

Vi vil gerne høre fra dig og snakke om dine muligheder, så du er mere end velkommen til at kontakte Casper Dilling Saust, CFO på tlf. nr. +45 2258 6464 eller csaust@kpmg.com for at høre mere.

Lyder jobbet som noget for dig, så tøv ikke med at søge. Du bedes uploade dit CV og en motiveret ansøgning. Vi indkalder kandidater løbende til samtale og lukker opslaget, når vi har fundet den rigtige.

Bemærk venligst, at vi ikke accepterer ansøgninger pr. e-mail.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, seksualitet, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi ser frem til at få dig ombord.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

KPMG
Dampfærgevej 28
2100 København Ø

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

CFO Dilling Saust, CFO på tlf. nr. +45 2258 6464 eller csaust@kpmg.com .

Om KPMG

KPMG er en global virksomhed, der leverer revision, skat og rådgivning. Hos KPMG Danmark er vi over 800 medarbejdere, der samarbejder på tværs af afdelinger, specialeområder og titler. Sammen støtter vi private virksomheder, fonde og offentlige organisationer i alle størrelser med at vokse, arbejde effektivt og konkurrere på et helt nyt plan.

Du kan læse mere om KPMG på vores hjemmeside: www.kpmg.dk


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Kontorelev i Vejle Kommune?

Vejle Kommune mangler lige nu motiverede elever til at blive en del af et  elevnetværk i et miljø med plads til stor personlig og faglig udvikling.

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere