EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

KOM HELT TÆT PÅ

MØD VIRKSOMHEDERNE FØR DU ANSØGER

DET RIGTIGE MATCH

Vi tror på, at det rigtige match mellem dig og din kommende elevplads er afgørende for elevtidens succes.

FÅ INDBLIK

Vi tager vi dig med 'behind-the-scenes' så du får nemmere ved at vælge, hvor du skal starte din karriere.

MØD DIN FREMTID

Nedenfor kan du komme med helt tæt på og få indblik i, hvordan hverdagen er hos nogle af Danmarks mest spændende virksomheder

PwC

Succes er noget, vi skaber sammen. Vi samarbejder på tværs af fagområder og ekspertiser, så vi altid sætter det stærkeste hold.

Karriereretning: Revisortrainees

Læs mere

Siemens

Verden forandrer sig hele tiden, og vi tænker hver eneste dag på næste skridt. Kan du hjælpe os med at skabe fremtidens teknologier og innovationer?

Karriereretning: Trainees

Læs mere

BDO

Hos BDO får du som revisortrainee talentudvikling, der baner vejen for en spændende karriere. Du bliver fremtidens rådgivende revisor - for i fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Karriereretning: Revisortrainees

Læs mere

NoriDane Foods A/S

Bliv en del af den hurtigst voksende shipping virksomhed i Europa. Vi er en virksomhed med et ungt, social anlagt team, og vi har det sjovt, både når vi arbejder og uden for jobbet.

Karriereretning: Shipping

Læs mere

Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed? Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både fagligt og personligt.

Karriereretning: Salgselever

Læs mere

Storm Group

Start din karriere inden for salg hos Storm Group - Skandinaviens førende salgsorganisation. Bliv en del af et sjovt team og få fokus på din udvikling.

Karriereretning: Salg, marketing, kommunikation

Læs mere

Magasin Du Nord

I Magasin får du et struktureret og udbytterigt elevforløb på en af Danmarks bedste arbejdspladser. Du vil fra start i dit elevforløb blive tildelt ansvar. 

Karriereretning: Salgselever

Læs mere

Monjasa

Bliv en del af et dynamisk og ambitiøst team i et fantastisk og ikke mindst globalt arbejdsmiljø.

Karriereretning: Spedition/shipping, finans, IT

Læs mere

Sport 24

Kombiner job og sport - bliv elev i Sport 24 og start din karriere i den mest fremadstormende 100% danskejede sportskæde i landet. 

Karriereretning: Salgselev

Læs mere

Frode Laursen

Drømmer du om en fremtid i transportbranchen, og trives du med en travl og spændende hverdag, så har du muligheden for at få din drøm opfyldt hos Frode Laursen. 

Karriereretning: Spedition/shipping, kontor, lageroperatør, godschauffør, lastvognsmekaniker 

Læs mere

DHL Global Forwarding

Som speditørelev vil du i løbet af den 2-årige elevtid få en bred uddannelse, som vil introducere dig for arbejdsopgaver inden for forskellige transportformer sø og luft. 

Karriereretning: Spedition 

Læs mere

Regionshuset Vejle

Som kontorelev i regionshuset i Vejle får du en alsidig uddannelse som kontorassistent, hvor du selv har indflydelse på din hverdag.  

Karriereretning: Kontorelever

Læs mere

FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste kolleger! - og en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Karriereretning: Speditørtrainees

Læs mere

Aabenraa Kommune

Som elev i Aabenraa Kommune får du en uddannelse med fremtid. Vi tager udgangspunkt i dine talenter og tager så vidt muligt højde for dine interesser, ønsker og kompetencer. 

Karriereretning: Elev, kontor, ernæring, PAU, IT, SOSU

Læs mere

IKEA

Som elev hos os bliver du en del af IKEA familien. Din rejse, din destination og hvordan du når den, er op til dig. Og vi kommer til at supportere dig hele vejen!

Karriereretning: Salgsassistent, dekoratør, visual merchandiser, logistik

Læs mere

LEGO® House

I LEGO® House vil vi ikke bare være verdens bedste legeaftale for vores gæster. Vi vil også være verdens bedste arbejdsplads for vores medarbejdere. Her er der altid plads til leg og læring.

Karriereretning: Elev, studiejob, sabbatår 

Læs mere

Amnesty International

Jobbet som fundraiser giver dig en alsidig arbejdsdag fyldt med udfordringer i et ambitiøst fællesskab, der emmer af passion for menneskerettighedsarbejdet i Amnesty. 
 

Karriereretning: Fundraiser

Læs mere

Louis Nielsen

Hos Louis Nielsen er vores team vores styrke. Derfor gør vi vores bedste for at sikre, at alle på teamet har mulig for at opnå deres potentiale, uanset hvad det måtte være. 

Karriereretning: Salgsassistent

Læs mere

Redmark

I Redmark har vi et helt enestående sammenhold blandt vores medarbejdere og der sker konstant noget udenfor arbejdstiden på tværs af organisationen og i grupper.

Karriereretning: Revision

Læs mere

Christensen Kjærulff

I Christensen Kjærulff arbejder vi med en bred vifte af opgaver inden for vores kerneområder, hvilket giver dig en afvekslende hverdag og gode uddannelsesmuligheder.  

Karriereretning: Revision

Læs mere

AO

En elevuddannelse hos AO giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange forskellige stillinger inden og uden for AO.  

Karriereretning: Handel, logistik, økonomi

Læs mere

Snart kan du møde flere spændende virksomheder

Glæd dig til at komme med 'behind-the-scenes' på flere fantastiske arbejdspladser, der tilbyder dig uddannelsesforløb, der kickstarter din karriere!

Topdanmark

Omgangstonen i Topdanmark er imødekommende og glad. Vi har stor respekt for hinanden, både menneskeligt og fagligt. Du får en alsidig og individuel uddannelse. 

Karriereretning: Forsikring

Læs mere

DSV

Som speditørelev hos DSV får du mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt, og komme verden rundt hver eneste dag. 

Karriereretning: Spedition

Læs mere

Garant

Som elev hos Garant vil du blive udfordret, men også lære nye ting, der er med til at udvikle dig fagligt og personligt. Du bliver en del af et unikt sammenhold. 

Karriereretning: Salgsassistent, gulvmontør

Læs mere

SEAS-NVE

Vi tror på, at løbende udvikling og læring skaber arbejdsglæde. Med glade og tilfredse medarbejdere skaber vi bedre resultater og en endnu bedre arbejdsplads. 

Karriereretning: Handel, IT, mediegrafiker, økonomi m.fl.

Læs mere

Falck

Falcks DNA er at hjælpe. Vi har gjort det siden 1906. Det er derfor vi er her, og vi er gode til det. Frem for alt fordi vi kan lide det, og vores kultur er bygget op omkring det.  

Karriereretning: Ambulancebehandler

Læs mere

Inforevision

Noget af det særlige ved at være trainee i inforevision er det aktive og unge arbejdsmiljø, men i høj grad også vores samarbejdskultur. Vi har en flad organisationsstruktur. 

Karriereretning: Revision

Læs mere

Lidl

I Lidl kan vi tilbyde dig et stærkt fundament at videreudvikle din karriere på. Hvis du vil noget med dit arbejdsliv, lover, at du lykkes her.  

Karriereretning: Salgsassistent

Læs mere

YOUNG-CAREER.DK

Vi hjælper dig med at få en karrierestart, der inspirerer og begejstrer. For det mener vi, at du fortjener!

Vi kan hjælpe dig fordi...

60.000

VI HAR FORMIDLET MERE END 60.00 ELEV- & TRAINEE STILLINGER 

< 700

VI HJÆLPER MERE END 700 VIRKSOMHEDER OM ÅRET

25.000

VI HAR MERE END 25.000 PROFILER I VORES UNGE-NETVÆRK

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

FK Distribution søger kontorelever

Er du engageret, ansvarlig og nysgerrig? Så er det måske dig vi søger!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere