Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

NEYE søger elever med passion

Er du klar til en udfordrende karriere, og vil du arbejde med salg, service og mennesker?

Annonce

ATP søger elever

Kickstart din karriere som kontorelev i offentlig administration!

Ansøg nu

Scan Global Logistics A/S, Brøndby

Bliv logistikelev hos Scan Global Logistics


Logistikelever

Scan Global Logistics er en hurtigt voksende transport- og logistikvirksomhed med 1.700 medarbejdere og mere end 100 kontorer over hele verden. Vi leder lige nu efter en logistikelev til vores kontor i Brøndby, til ansættelse senest d. 1. september 2020.

Mulighederne venter på dig

Hos Scan Global Logistics får du masser af muligheder, spændende udfordringer og ansvar. Hvis du har drive, ambitioner og vilje, så sørger vi for, at du udvikler dig både fagligt og personligt. Vi tilbyder en spændende uddannelse inden for logistik, og når du er udlært, kan du kalde dig logistikassistent. Logistik handler om organisering, planlægning og overblik, og som logistikelev hos os arbejder du sammen med vores erfarne logistikassistenter og lærer fra dem, så du hurtigt kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine egne opgaver.

Vores kontor i Brøndby tilbyder e-commerce løsninger og distributionstjenester for premium og high-fashion modemærker, både til engros-, detailbutikker og online-forbrugere, så det er dette der vil blive dit arbejdsområde.

Logistikuddannelsen kort fortalt

Hos Scan Global Logistics ved vi, at medarbejderne gør hele forskellen. Derfor er vores elevforløb skræddersyet, til at udvikle vores elever til nogle af de bedste i branchen. Derudover får du et stort netværk både på tværs af afdelinger og landegrænser. Uddannelsen til logistikassistent er en 2-årig handelsuddannelse, der veksler mellem skoleophold og praktik. I løbet af din uddannelse skal du på et 8 ugers skoleophold, hvor du får et teoretisk indblik i indkøb, økonomi og logistik. I praktiktiden bliver du oplært på vores kontor i Brøndby, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med alle grene af logistikken som for eksempel sales & operation, kundeservice, en bred vifte af toldopgaver, ordre- og transportopfølgning samt fakturering. Du får en bred kontaktflade både internt og eksternt i forhold til leverandører, transportører og kunder. Det er vigtigt for os at skabe et godt og stabilt arbejdsmiljø, og derfor er netværk og fællesskab mellem vores elever også en vigtig faktor, som vi lægger stor vægt på. Du bliver en del af et elevhold på ca. 15, og der bliver arrangeret flere elevdage hvor der er fokus på både at lære noget og at have det sjovt med hinanden.

Speditøruddannelsen kort fortalt

Hos Scan Global Logistics ved vi, at medarbejderne gør hele forskellen. Derfor er vores elevforløb skræddersyet, til at udvikle vores elever til nogle af de bedste i branchen. Derudover får du et stort netværk både på tværs af afdelinger og landegrænser.Speditøruddannelsen finder sted på et af vores 8 kontorer i Danmark, og er et 2-årigt forløb inden for vejtransport, sø- eller luftfragt. Du bliver en delaf et elevhold, der følges ad hele vejen. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik, og du får hurtigt både ansvar og stor selvstændighed i din dagligdag.

Din baggrund 

  • Rent praktisk har du gennemført en HHX eller STX (med tilhørende fagpakker), en EUX eller HG2 med et godt resultat.
  • Du har kørekort til bil (kategori B), og du taler og skriver godt engelsk.
  • Har du også haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse, eller haft et længerevarende ophold i udlandet, er det en klar fordel.

Ansøgning og kontakt

Vi tager imod ansøgninger og holder samtaler løbende. Vi søger 2 logistikelever til vores kontor i Brøndby, med forventet opstart senest d. 1. september. For yderligere information er du velkommen til at kontakte Ditte Rasmussen, Nordic People & Culture Consultant, på telefon 32 48 00 05.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scan Global Logistics A/S
Priorparken 412
2605 Brøndby

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

Nordic People & Culture Consultant, Ditte Rasmussen
tlf.: 32 48 00 05
.

SGL Trainee Program

I Scan Global Logistics er vores vigtigste aktiv medarbejderne. Derfor er vores elevforløb skræddersyet til at skabe den perfekte grobund for, at du kan udvikle dig til en af branchens bedste. Læringskurven er stejl, og vi stiller store krav til dit engagement og din indsats. Samtidig støtter vi op om din udvikling både personligt og fagligt hele vejen fra elev til udlært.Fra din allerførste dag som elev i Scan Global Logistics betragter vi dig som en del af holdet på lige fod med alle andre.Når du starter som elev i Scan Global Logistics, kan du se frem til en spændende, lærerig og udfordrende tid, hvor du selv med din egen indsats og engagement er med til at præge indholdet i din uddannelse. Læs mere om dine karrieremuligheder her.

Mere fra Scan Global Logistics

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 søger elever i hele landet - opstart 1. august '20

Start din kontoruddannelse i HK Danmark

Har du mod på en spændende elevtid i et af Danmarks største fagforbund?

Brænder du for rådgivning og salg?

Lokalforsikring leder efter branchens bedste finanselever med start 1/9 2020

Elev hos Børne- og Undervisningsministeriet

Bliv uddannet kontorelev i et af landets vigtigste ministerier!

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere