Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøg nu

Speditørelev 2020

HCS A/S søger speditørelev


Vil du udvikle og udvikles? Bliv speditørelev hos HCS.

Skal du med på vinderholdet?​ Hos HCS får du som speditørelev masser af ansvar fra dag 1 i en dynamisk hverdag, i et ungdommeligt og internationalt miljø.

Den dygtige speditør er kendetegnet ved godt købmandskab, handlekraft, effektivitet, god kunderådgivning og fremfor alt at være serviceminded.​ 

Som speditør i HCS er dit univers dynamisk og foregår i et internationalt miljø med kontakt til mange lande. Helt basalt handler det om at skaffe dine kunder de bedste tilbud til den bedste pris og tjene sine penge ved at udnytte logistikkapaciteten til det yderste. På den måde er du som speditør med til at gøre en forskel i forhold til miljøet, ved at sikre den bedst mulige udnyttelse af ressourcerne ved den mindst mulige belastning af miljøet i forbindelse med den globale udveksling af varer. ​

Det får du som elev i HCS​

Du får en virkelig god elevuddannelse med gode muligheder for at præge din egen udvikling. Vi lægger ud med et grundigt introduktionsforløb, som sammen med skoleforløbet danner en solid basis for det videre forløb.​

I dit elevforløb vil du få indsigt i planlægning, tilrettelæggelse, styring og salg af internationale transportydelser og mulighed for at specialisere dig inden for det område, du brænder mest for.

Vi kan garantere dig en hektisk, men spændende hverdag på vores hovedkontor i Glostrup. I sektionen for internationale transporter har vi dagligt ansvaret for ca. 900 biler på vejene i hele Europa, og du vil undervejs i dit elevforløb få indsigt i planlægning, tilrettelæggelse, styring og salg af internationale transportydelser.

Vi forventer en klar professionel holdning til indsats og arbejdsdisciplin, så du hurtigt er klar til at få dine egne arbejds- og ansvarsområder, og kan indgå i løsningen af de daglige opgaver. Hos HCS er ansvaret lige så stort som udfordringerne og mulighederne.

Vi forventer, at:

 • du har afsluttet eller afslutter en HHX, STX eller EUX eksamen med et godt resultat.
 • du har gennemført det 5 ugers EUS opkvalificeringsforløb, hvis nødvendigt jf. din uddannelsesmæssige baggrund.
 • du taler og skriver flydende dansk.
 • du har gode kundskaber i engelsk og gerne også tysk samt forstår de skandinaviske sprog.
 • du har flair for tal.
 • du har kendskab til MS Office pakken på brugerniveau.
 • Desuden skal du have nogle mål og ønsker for fremtiden, som du ikke er bange for at kæmpe for.

Vi lægger vægt på, at:

 • du er servicemindet og kan holde mange bolde i luften.
 • du er nysgerrig efter at lære og udvikle dig.
 • du har en høj arbejdsmoral og følger opgaverne til dørs.
 • du trives i en virksomhed, hvor det går stærkt.

Interesseret?

Send os hurtigst muligt din ansøgning bilagt CV og relevante eksamenspapirer via ansøg-knappen. Det er vigtigt, at du i din ansøgning laver en uddybende beskrivelse af din personlige motivation for at ønske at uddanne dig som speditør, herunder hvor interessen er opstået, og hvorfor du mener, dette er vejen for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HCS A/S Transport & Spedition
Hvissingevej 100
2600 Glostrup​

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. maj 2020
Tiltrædelse: hurtigst muligt

Kontakt

Tlf.: 43 42 41 00
info@hcs.dk
.

Sådan er det at være elev i HCS

Jesper, speditør - tidligere elev i HCS:

”Jeg har været ansat hos HCS i 8 år - de første 2 år som speditørelev. Hvis du kan lide fart over feltet, masser af ansvar og store udviklingsmuligheder, er speditionsbranchen noget for dig – og hos HCS kan de tilbyde alt dette.

Noget af det mest positive i min elevtid hos HCS var alle de forskellige ting, jeg prøvede fx at afregne kunder og vognmænd, disponere biler (lave logistik), skifte afdeling og dermed få indblik i en anden slags trafik.

Nu har jeg været udlært i 6 år og er stadig meget positivt stemt over for min arbejdsplads, hvor jeg føler frihed under ansvar. Jeg sidder i et team, hvor vi selv disponerer. Vi har vores egne kunder. Vi tager på kundebesøg og tilrettelægger stort set selv vores dag.

​Er du ung og selvstændig, tør sige din mening og ikke er bange for at være kreativ, skal du blive speditørelev hos HCS - så er der gode chancer for, at du er ligeså glad for at gå på arbejde som mig.”​

Mere fra HCS A/S

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere