Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Er du vores kommende handelselev?


Hos KJV har vi rigtig travlt – faktisk så travlt, at vi i dag kan kalde os en af landets førende leverandører af værktøj, teknik, transmissioner, skærende værktøjer, værktøjsmaskiner, svejs, trykluft og automationsløsninger til den danske industri.

Som handelselev hos KJV A/S tilbyder vi dig en stærk uddannelse, hvor du får erfaring med salg, service, marketing og indkøb.

Arbejdsstedet vil være vores afdeling i Nykøbing Falster, hvor vi har en stor butik med udstilling sammen med en salgsorganisation og vores økonomiafdeling. Du vil have en 37 timers arbejdsuge mandag-fredag, og der vil være skoleophold på Business College Syd i Mommark.

Du vil indgå i et team, hvor tingene går stærkt, og derfor lægger vi vægt på stort drive, gode samarbejdsevner, omhyggelighed, og lysten til at være med, hvor det sker.

Kvalifikationer

Du skal have afsluttet EUD, EUX, HHX eller EUS. Voksenelever er velkomne. Derudover er det vigtigt, du er serviceminded og udadvendt, så du passer godt ind i virksomheden. Vi lægger også vægt på, at du er vant til at arbejde med IT og kan begå dig på engelsk og tysk.

Vi tilbyder

Du får et job i en virksomhed, hvor du får stor mulighed for at afprøve dine evner og ideer i praksis og udvikle dig personligt. Desuden kvitterer vi med et spændende og krævende job, hvor du selv er med til at skabe rammerne.

Arbejdssted og –tid

Københavnsvej 3, 4800 Nykøbing FMandag-fredag, 37 timer/uge.

Send din skriftlige ansøgning, gerne pr. e-mail med kopi af eksamenspapirer, fraværsliste og straffeattest, snarest muligt, til Jette Dalsgaard på jdj@kjv.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

KJV A/S
Københavnsvej 3
4800 Nykøbing Falster

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: hurtigst muligt

Kontakt

Jette Dalsgaard
jdj@kjv.dk.

Om KJV A/S

 KJV A/S er en af landets førende leverandører af Skærende værktøjer, Svejseudstyr, Transmissioner, Værktøj, Teknike Artikler, Værktøjsmaskiner og Automationsløsninger. 

KJV A/S har administrativt hovedsæde i Odense, samt lokale afdelinger i Hørning, Kolding, Frederikssund, Nykøbing F. og Thisted og Sønderborg.

Mere fra KJV A/S

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

INGVARD CHRISTENSEN i Vejle søger salgstrainee

Som trainee hos INGVARD CHRISTENSEN vil du beskæftige dig med salg af designmøbler og få kendskab til processerne i det moderne møbelhus.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere