Start din karriere i BDO 

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

Siemens Healthineers søger økonomielev


Ønsker du en spændende økonomiuddannelse i en international virksomhed, hvor læringskurven er stejl og karrieremulighederne mange? Så har vi elevpladsen til dig!

Vi søger i Siemens Healthineers en økonomielev til vores økonomi- og controllingafdeling, med arbejdssted på vores hovedkontor i Ballerup. 

Hos os får du mulighed for at blive en del af et internationalt og dynamisk miljø, og under hele dit uddannelsesforløb får du masser af faglig og personlig udvikling, der sikrer, at du bliver godt klædt på til din fremtidige karriere.

Som vores nye økonomielev bliver du en del af vores faglige og dygtige team, som brænder for at gøre en forskel – en passion, som du kan være med til at udleve. Du vil gennemgå en praktisk uddannelse, der strækker sig over to år, hvor din base vil være i Ballerup. For at styrke dine kompetencer vil du sideløbende med din praktiske oplæring følge et obligatorisk undervisningsforløb. I takt med dine øgede kompetencer og erfaring vil du gradvist få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder hos os.

Som Siemens Healthineers nye økonomielev vil du få en hverdag med forskelligartede opgaver, der kræver disciplin, it-kompetencer, prioritering og samarbejde med kollegaer samt leverandører på tværs af landegrænser.

Hvad er dine arbejdsopgaver?

Som elev vil dine opgaver blandt andet kunne omfatte månedsafslutningsprocedurer, budgettering, månedlige forecast, cost-controlling, gennemgang af kundekontrakter, Debitor- og kreditorstyring, momsopgørelser samt projekt controlling. I takt med din udvikling vil du blive givet mere ansvar, som vil udfordre dig og din udvikling. Under din uddannelse vil du stifte bekendtskab med andre afdelinger i Siemens Healthineers således, at du får et godt indblik i, hvordan forretningen hænger sammen, og hvad dine opgaver præcist bidrager med. 

Hvordan kvalificerer du dig til jobbet?

  • Du har afsluttet HHX eller tilsvarende gymnasial uddannelse med en EUS-overbygning. Det vil være et krav, at du læser en HD (som Siemens Healthineers finansierer) samtidig med din elevuddannelse.
  • Du har afsluttet din uddannelse med et godt gennemsnit og har eventuelt haft et studiejob.
  • Du har flair for tal og stiler hele tiden efter at blive endnu bedre i det, du laver.
  • Du er god til at kommunikere på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.
  • Som person er du positiv, udadvendt, engageret og serviceminded.
  • Du er god til at arbejde selvstændigt, tage ansvar og følge dine opgaver til dørs.
  • Desuden har du en struktureret tilgang til dine opgaver.
  • Du kan lide at arbejde sammen med andre og trives i et dynamisk miljø.
  • Du har lyst til udfordringer og kan lide at tage ansvar og være med til at præge de opgaver, du stilles overfor.

Vores globale team

Vores navn, Siemens Healthineers, blev valgt til ære vores folk, der dedikerer deres energi og lidenskab til Healthcare. Navnet afspejler vores banebrydende ånd kombineret med vores lange historie i den stadigt voksende sundhedsindustri.

Vi er omtrent 66.000 Healthineers, der står sammen med vores kunder overalt i verden for at støtte dem i at levere pleje af høj kvalitet til deres patienter. Det anslås, at 5 millioner patienter verden over drager fordel af vores innovative teknologier og tjenester inden for diagnostisk og terapeutisk billeddannelse, laboratoriediagnostik og molekylær medicin samt digitale sundheds- og virksomhedsservices. Det er det, der virkelig betyder noget for os.

Vores værdier og hvad vi kan tilbyde dig

I Siemens Healthineers mener vi, at vores forskelligheder gør os stærkere og gør os i stand til at være den innovative virksomhed, vi er stolte af at være. Innovation kommer fra forandring, og forandring tager tid og vedholdenhed. Vi opfordrer vores kollegaer til at være sig selv og giver dem mulighed for at frigøre deres sande potentiale. Dette fremmer forskellige idéer og tilgange og er grundlaget for en inkluderende kultur. Derfor arbejder vi med mangfoldighed og inklusion hver dag, og vi værdsætter og opfordrer altid til en mangfoldig pulje af ansøgere til alle vores rekrutteringer.

Vi har et koncept, Healthineers Way of Working, som vi mener bringer os mod en mere fleksibel, sund og produktiv arbejdsmodel. Healthineers Way of Working, der er baseret på tillid og gensidige aftaler, giver medarbejderne mulighed for at vælge det bedste sted at arbejde for individuelle og teampræstationer.

Ansøg jobbet online via ansøgningsknappen. Udfyld så vidt muligt alle områderne i ansøgningsformularen, da vi bruger dine oplysninger til at vurdere dit potentiale i forhold til stillingen. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte Carsten Hinsch på mail: carsten.hinsch@siemens-healthineers.com. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Ansøgningsfrist: Vi behandler ansøgningerne løbende, så send os en motiveret ansøgning og et CV hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning.


Sted

Siemens Healthcare A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Carsten Hinsch 
carsten.hinsch@siemens-healthineers.com
.

About Siemens Healthineers

At Siemens Healthineers, our purpose is to enable healthcare providers to increase value by empowering them on their journey towards expanding precision medicine, transforming care delivery, and improving patient experience, all enabled by digitalizing healthcare. An estimated five million patients globally everyday benefit from our innovative technologies and services in the areas of diagnostic and therapeutic imaging, laboratory diagnostics and molecular medicine, as well as digital health and enterprise services.

We are a leading medical technology company with over 170 years of experience and 18,000 patents globally. With about 50,000 dedicated colleagues in over 70 countries, we will continue to innovate and shape the future of healthcare.

Mere fra Siemens Healthineers 

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Kontorelev i Vejle Kommune?

Vejle Kommune mangler lige nu motiverede elever til at blive en del af et  elevnetværk i et miljø med plads til stor personlig og faglig udvikling.

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere