top

Annonce

 KPMG søger trainees

Vil du være med til at digitalisere revision, udfolde dine evner samt indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø?

Annonce

Join Louis Nielsen

Er du klar til at starte din karriere? Kom med på holdet hos Louis Nielsen som salgselev!

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Kontorelever 2019

Lægemiddelstyrelsen søger to engagerede kontorelever


Drømmer du om et elevforløb i en spændende og travl hverdag, hvor du kommer tæt på beslutninger og vurderinger til gavn for det danske samfund? 

I Lægemiddelstyrelsen arbejder vi med blandt andet med udvikling af politik og regulering af lægemiddelområdet. Det skaber en spændende ramme for udvikling af din faglighed og kompetencer over en 2-årig periode. Vi tilbyder muligheden for at blive kontorelev i enten enheden Lægemiddelgodkendelse eller enheden for Apoteker og Medicintilskud.  

Om enhederne

Enheden for Lægemiddelgodkendelse (GOD), som vurderer og godkender lægemidler, udsteder markedsføringstilladelser til nye lægemidler og behandler variationsansøgninger, udstiller medicinpriser samt udsteder udleveringstilladelser for ikke-godkendte lægemidler. Vi er en enhed med ca. 150 medarbejdere fordelt på 6 sektioner. Enheden for Apoteker og Medicintilskud (AOM) arbejder med administration af apotekervæsenet, herunder apoteksøkonomi, apoteksstruktur og apotekervæsenets udligningsordning, sundhedspersoners tilknytning til lægemiddel- og medicovirksomheder mv. samt vurderinger af ansøgninger om medicintilskud mm. Vi er en enhed med ca. 30 medarbejdere, der består af jurister, økonomer, farmaceuter og kontorfunktionærer.

Dit elevforløb

I Lægemiddelstyrelsen tilbyder vi en 2-årig uddannelse, der veksler mellem praktik og skoleperioder (12-15 ugers varighed), der som udgangspunkt foregår på Niels Brock. Som led i uddannelsen vil der også være et udlandsophold på en uge til EU’s hovedsæde i Bruxelles.

Praktikken tilrettelægges, så du får mulighed for at prøve kræfter med forskelligartede opgaver inden for offentlig administration, bl.a.: 

  • Journalisering 
  • Administration og sagsbehandling 
  • Kommunikation og korrespondance 
  • Bogføring og regnskab 
  • Ad hoc-opgaver

I GOD vil dit praktikforløb blive tilrettelagt med praktikperioder i sektionerne Workflow og Lægemiddeljura & data. I Workflow kommer du til at varetage mange forskellige typer af opgaver, bl.a. indcheckning af sager, validering og administrativ sagsbehandling af markedsføringstilladelser til lægemidler samt supportopgaver for enheden og styrelsen. I Lægemiddeljura & data kommer du primært til at deltage i lettere sagsbehandling af udleveringstilladelser til ikke-godkendte lægemidler og deltage i produktionen af medicinpriser og DKMAnet support. 

I AOM vil du komme til at sidde i henholdsvis Tilknytning og Apotekerteamet. Du vil i Tilknytning komme til at sagsbehandle, vejlede både telefonisk og skriftligt samt behandle aktindsigter inden for sundhedsloven. I Apotekervæsenet vil du primært arbejde med økonomi, herunder apotekernes månedsindberetning (indberetning af det månedlige regnskab), ind- og udbetalinger og indberetning til Statens administration og Danmarks statistik. Praktikperioderne er fordelt, så du kommer til at sidde et år med hvert område, hvilket giver rig mulighed for fordybelse inden for områderne. 

Praktikken tilrettelægges med fast tilknytning til en af ovenstående enheder.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du har bestået eller forventer at bestå det obligatoriske EUX (EUS) forløb eller HG/HGS med adgang til kontoruddannelser med speciale i offentlig administration. 

Derudover forventer vi, at du: 

  • Formulerer dig letforståeligt på dansk – med din modtager for øje – og har gode engelskkundskaber 
  • Er udadvendt og serviceminded 
  • Er dynamisk og i stand til at holde fokus på og løse en opgave sammen med mange forskellige mennesker 
  • Har ordenssans og arbejder ansvarsbevidst med alle opgaver – også de rutineprægede 
  • Er initiativrig med gåpåmod og stor fleksibilitet. 

Vi lægger desuden vægt på, at du er åben og positiv af natur, samt at du er en teamplayer, der er parat til at løfte i flok i en travl hverdag.  

Om ansættelsen

Du bliver ansat med en ugentlig arbejdstid på 37 timer efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat, jf. aftalens bestemmelser vedrørende kontorfunktionærer. 

Om arbejdspladsen 

Lægemiddelstyrelsen er en røgfri arbejdsplads, der ligger på Islands Brygge. Vi har flotte åbne kontorlandskaber, god kantineordning, fælles arrangementer og en hverdag med megen aktivitet. 

Kontakt os gerne 

Du kan få mere at vide om stillingerne og elevforløb ved at kontakte de elevansvarlige Jette Bonde på tlf. 4488 9695 (GOD) eller Tina Sølberg på tlf. 9351 8774 (AOM) 

Er du interesseret? 

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og andre relevante dokumenter. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 23. 

Lægemiddelstyrelsen har røgfri arbejdstid. 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lægemiddelstyrelsen
Axel Heides Gade 1
2300 København 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 26. maj 2019
Tiltrædelse: 1. september 2019

Kontakt

Elevansvarlig, Jette Bonde
tlf. 44 88 96 95 eller, 

Elevansvarlig Tina Sølberg
tlf. 93 51 87 74 .

Kultur og værdier

Lægemiddelstyrelsens kultur og værdier understøtter og guider medarbejderne på vejen mod europæisk topklasse. Vi har en performance- og forbedringskultur, hvor vi gennem samarbejde er: Handlekraftige, europæiske, lydhøre og professionelle.

" width="600">

Vi er lige her!

Lægemiddelstyrelsen
Axel Heides Gade 1
2300 KøbenhavnVi er din genvej til fremtiden

Bliv en del af os! Vi er et netværk af mere en 25.000 unge, der har fokus på den fremtidige karrierevej.

  Gem til senere

Start din karriere hos Ullits & Winther

Er du på udkig efter en elevplads i et revisorfirma med masser af liv?

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Brænder du for eventudvikling?

Dansk Erhverv søger en eventkoordinatorelev med start snarest muligt

Arla søger mejeritrainees til 2019 og 2020!

Som mejeritrainee i Arla går du fra trainee til mejerist på 3 år

EY søger revisortrainees

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning.

Læs mere

Maersk Line

Start din rejse hos Maersk Line. Vi søger lige nu kadetter til maskinmester- og skibsføreruddannelsen til opstart i januar 2020! 

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere