Bliv revisortrainee hos BDO

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Skive Køletransport A/S - Hobro

Disponentelev til Skive Køletransport A/S


Bliv disponentelev i en succesfuld transportvirksomhed i vækst

Vi tilbyder dig et spændende og alsidigt job, hvor du som disponentelev får kendskab til alle speditionsprocesserne lige fra vi modtager kundeordren til godset er leveret. I tæt samarbejde med din teamleder får du et selvstændigt ansvar for dine opgaver, og din hverdag vil byde på spændende udfordringer.

Dine kolleger fortæller…

”På vores kontor i Hobro er vi 14 disponent-kolleger med ansvar for den daglige disponering af 160 biler. Vi kommunikerer godt sammen og finder altid de bedste løsninger i samarbejde. Vi vil tage godt imod dig og give dig en god oplæring, så vi er sikre på, at du er klædt godt på til fremtiden i transportbranchen.”

Opgaver

Vi har mange biler på vejene, hvilket stiller store krav til den daglige disponering af gods fra vores kunder. Du får oplæring og viden indenfor følgende opgaver:

 • Disponering og planlægning af kørsel/opgaver for bilerne 
 • Økonomien bag kørslen og disponeringen 
 • Daglig personaleledelse af chauffører 
 • Kontakt til kunder, vognmænd og chauffører 
 • Daglig bil-optimering i samarbejde med chauffører og vognmænd for maksimal udnyttelse af vores biler
Din succes i din læring afhænger af din evne til at samarbejde og kommunikere, så alle er opdaterede på processerne, samt at kunne minimere tomkørsel og optimere driften af bilerne.

Uddannelse

Vi forestiller os, at du har afsluttet en uddannelse som Logistikøkonom, Handelsøkonom eller evt. faglært chauffør, men vigtigst er det, at du har interesse og flair for transportbranchen.

Dine kompetencer:

 • Har en god geografisk forståelse af Danmark 
 • Er struktureret, vedholdende og initiativrig 
 • Er empatisk 
 • Er god til at kommunikere
 • Er en erfaren bruger af IT (Office-pakken) 
 • Læser og skriver flydende dansk 
 • Taler engelsk og kendskab til tysk vil være en fordel

Ansøgning og spørgsmål

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en virksomhed i vækst. Yderligere tilbyder vi attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring, kantineordning etc. Arbejdsstedet ligger tæt på motorvejen ved Hobro.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Bjærge på tlf. 3073 3908. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt mrk. ’Disponent-elev’ senest den 15. juli 2020 via 'ANSØG NU' knappen. Arbejdsstedet er i Hobro. Start pr. 1. august 2020.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Skive Køletransport A/S
Majsmarken 1
9500 Hobro

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. juli 2020
Tiltrædelse: 1. august 2020

Kontakt

Peter Bjærge
tlf.: 3073 3908.

Om Skive Køletransport A/S

Skive Køletransport er en vognmandsforretning, som tilbyder køle-/fryse- og stykgodstransport primært i Danmark. Vi servicerer vores kunder med både mellemtransport og distributionskørsel – alt styret af vores dygtige medarbejdere på hovedkontoret i Hobro. Virksomheden blev etableret i 1978 og har igennem 40 år været kendt for et højt serviceniveau, fleksibilitet og kvalitet ud over det sædvanlige – og består i dag af 175 dygtige medarbejdere og en vognpark på 120 egne biler. 

Mere fra Skive Køletransport A/S 

Kom tættere på os 


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv elev i Emporium Partners

Vi tilbyder en alsidig elevuddannelse i et internationalt miljø!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere