Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Bliv økonomielev hos Louis Poulsen


Til vores økonomiafdeling i Vejen søger vi en ansvarsbevidst elev med flair for tal og IT til start den 1. august 2021.

Som økonomielev i Louis Poulsen vil du blive stillet forskellige og spændende opgaver. Vi sikrer, at du får den bedste uddannelse med en hverdag hvor opgaver og ansvar er tilpasset din uddannelse og personlige udvikling. I takt med din fortrolighed med opgaverne vil vi kontinuerligt stille opgaver, som både udfordrer og udvikler dig.

Du kommer til at få en stor berøringsflade i organisationen og vil få 9 kompetente og dygtige kollegaer, der alle vil bidrage til en god, faglig udvikling i hele elevperioden. 

Du har direkte reference til Finance Manager, og under hele elevtiden vil du være tilknyttet en elevansvarlig. 

Hvorfor skal du søge dette job?

Fordi du får en unik mulighed for at få en uddannelse inden for økonomifaget, hvor du vil blive en delaf et dygtigt team, som medvirker til at give dig de bedste forudsætninger for at få et succesfuldt elevforløb.

Arbejdsopgaver

Du vil blive oplært i vores bogholderi, økonimisystem og på sigt vores rapporteringssytemer. Opgaverne vil bl.a. bestå af:

  • Salg/Debitorerbogføring, indbetalinger, rykning m.v.
  • Køb/Kreditorerbogføring, betalinger, afstemninger
  • Afstemninger af balancekonti
  • Regnskabsmæssig opgaverårsafslutning, revisormaterialer, årsregnskab m.v.
For at blive en succes i økonomiafdelingen vil vi indledningsvis fokusere på de grundlæggende færdigheder og derefter bygge kompetencerne op. Udover bogholderi vil der også på sigt bruges tid på rapportering. Formålet er, at der kommer en klar kobling mellem bogføring og månedsregnskab.

Din Profil

Vi forestiller os, at du har afsluttet en EUX eller HHX, eller en STX, HF eller HTX suppleret med 5 ugers EUD-S-forløb med fagretning ”kontor”. 

Du er energisk, glad og har en god portion nysgerrighed. Som person er du struktureret, evner atv ære kvalitetsbevidst med fokus på detaljen, og samtidigt arbejder du proaktivt og tager initiativ til atlære nyt.

Vi forventer, at du er fleksibel, og at du arbejder vedholdende med dine opgaver samt sætter en ære i at overholde aftalte deadlines. 

Du bliver en del af en international virksomhed, og derfor er det nødvendigt, at du kan begå dig flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder

Et udfordrende job I en professionel, dynamisk, men samtidig uformel organisation. En organisation, hvor virksomhedskulturen er forankret i en stærk og passioneret dansk designarv, en vision om at overgå kundernes forventninger og om at levere markant design, der former lys. Vi fokuserer på det, der er vigtigst. En kultur der har som mål at bygge hinanden op. Vi deler vores erfaringer, viden, lidenskab og livssyn for at udvikle os og få det bedste ud af hinanden.

Praktiske oplysninger

Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Toft Hansen på aah@louispoulsen.dk. Skriftlig ansøgning bedes sendt via ansøgningsknapen. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat viser sig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Louis Poulsen A/S
Industrivej Vest 41
6600 Vejen

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2021

Kontakt

Allan Toft Hansen
aah@louispoulsen.dk.

Om Louis Poulsen

Louis Poulsen er en del af Design Holding - den største globale designgruppe for eksklusivt interiør, som samler komplementære brands, der er kendetegnet ved et enestående design. Sammen med Louis Poulsen udgør ikoniske brands som B&B Italia og Flos også Design Holdings portefølje. Fælles for Design Holdings brands er, at de på hver deres måde har været med til at definere den europæiske designhistorie med innovativt, sofistikeret og unikt design udført i den højeste håndværksmæssige kvalitet. Design Holding blev grundlagt i december 2018 og ejes i fællesskab af investeringsselskaberne Investindustrial og The Carlyle Group. Yderligere oplysninger findes på www.louispoulsen.com

Mere fra Louis Poulsen

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere