Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant til sektion for Mikrobiel og Kemisk Økologi


Er du vores nye laborantpraktikant? 

Institut for Bioteknologi og Biomedicins (DTU Bioengineering) aktiviteter dækker undervisning og forskning i fundamentale biologiske problemstillinger. 

Vores styrke er, at undervisningen og forskningen udspringer af integreret brug af ekspertise i discipliner som mikrobiologi, molekylærbiologi, genetik, biokemi, kemi, fysik, matematik, bio-informatik og kemisk biologi. 

Ved Sektion for Mikrobiel og Kemisk Økologi under DTU Bioengineering, forskes der i bakteriers økologi og fysiologi, og vi undersøger hvordan bakterier og filamentøse svampe kan være kilde til nye bioaktive stoffer, som fx antibiotika. Vi har stort fokus på anvendelse af bakterier til gavnlige formål: som biokontrol, probiotika, som starter-kulturer eller som kilde til nye enzymer. 

Arbejdet vil forgå i en gruppe, som arbejder på at forstå komplekse aspekter af mælkesyrebakterier og deres fysiologi, men du vil også arbejde i grupper, der undersøger marine bakterier, jordbakterier eller humane patogene bakterier. Vi bruger en række helt basale mikrobiologiske metoder, men også mange DNA-baserede sekvensmetoder, genetisk manipulation og naturstofkemi.

Jobbet 

Vi tilbyder en solid og alsidig uddannelse som laborant inden for mikrobiologi og molekylærbiologi ved Sektion for Mikrobiel og Kemisk Økologi. Dine arbejdsopgaver kommer til at omfatte fremstilling af medier, substrater og forskellige kemiske opløsninger til mikrobiologi og kemi. Du kommer til at arbejde med opformering af mikrobielle kulturer, oprensning af DNA og kloning af plasmider. Du vil også blive introduceret til mere avancerede teknologier, så som cellesortering og konfokalmikroskopi.

Vores forventninger til dig 

 • Du har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen 
 • Du arbejder omhyggeligt og selvstændigt 
 • Du er udadvendt, engageret og positiv 
 • Du kan lide både at arbejde selvstændigt og i teams. 
 • Du skal have mod på at tale og skrive på engelsk

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job med gode kollegaer og stor variation i arbejdsopgaverne. Frihed under ansvar, fleksible arbejdstider (flex-aftale) m.m. 

Vi tilbyder en solid og alsidig uddannelse som laborant indenfor det molekylær biologiske område. Vi er et veludstyret laboratorium, der arbejder med gelelektroforeseudstyr til DNA, proteiner og PCR-analyser, m.m., så du vil få mulighed for at opnå et bredt kendskab til mikrobiologiske og molekylærbiologiske analyser.

  Ansættelsesvilkår 

  Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

   Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2022. Arbejdsstedet er Lyngby Campus.

  Ansøgning og kontakt 

  Vi skal modtage din online ansøgning senest den 30. september 2021. Klik på "Ansøg nu" knappen og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamenspapirer. 

  Du er velkommen til at kontakte Claus Sternberg på 45 25 27 70, e-mail: cst@bio.dtu.dk

  Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Danmarks Tekniske Universitet
  Kemitorvet, Bygning 202
  2800 Kgs. Lyngby 

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: 30. september 2021
  Tiltrædelse: 1. februar 2022

  Kontakt

  Claus Sternberg
  Tlf: 45 25 27 70
  cst@bio.dtu.dk  .

  Teknologi for mennesker

  DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

  Mere fra DTU

  Kom tættere på virksomheden


  VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

    Gem til senere

  Bliv en del af Det Blå Danmark

  Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

  Schou Company søger fotografelev

  Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

  Er du klar til at tage fat?

  Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

  Læs mere

  NEXTSTOP ude nu!

  Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere