top

Annonce

Join Louis Nielsen

Er du klar til at starte din karriere? Kom med på holdet hos Louis Nielsen som salgselev!

Annonce

Ambitiøs logistikelev søges

Hos Siemens Healthcare kan du se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø, hvor du stifter bekendtskab med mange områder inden for indkøb og logistik.

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Scania Danmark A/S

Økonomielev IshøjSted

Scania A/S
Industribuen 19
2635 Ishøj

Praktisk

Ansøgningsfrist: 20. marts 2019
Tiltrædelse: 1. april eller 1. maj 2019

Information

Finance and Administration Manager
Brit Debois
25 51 80 18.

Scania søger en økonomielev inden for økonomi, indkøb og Sales Back Offices med tiltrædelse senest 1. april eller 1. maj 2019 – eller gerne før. 

Kan du lide at arbejde med tal, og kunne du tænke dig en spændende uddannelse, hvor du får mulighed for at kombinere økonomi, indkøb og ordreadministration, og har du lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt? - Så er det måske dig vi leder efter. Arbejdspladsen ligger i Ishøj.

Om dig

Du har, inden du starter hos os, bestået den 3-årige HHX og kunne godt tænke dig at gå i gang med en elevuddannelse. Forståelse af økonomi har din store interesse. Du er flittig, fleksibel og har et godt humør. Du er selvstændig, ansvarsbevidst, engagerer dig i dine opgaver, og du kan lide udfordringer. Du kan se dig selv i et firma, der er præget af dynamik og høj arbejdsmoral, og hvor der samtidig er plads til en afslappet og humoristisk omgangstone.

Vi tilbyder

I det 2-årige elevforløb hos Scania, kommer du igennem 4 forskellige områder – Debitor, Kreditor, Indkøb og Sales Back Office.

Du kommer til at lære at håndtere og tage ansvar for kreditor- og debitoropgaver, herunder betalinger, rykkerprocedurer og kontoudtog, finansopgaver som rejseafregning, kassebilag, kontering mv.

Under Indkøb vil du lære at foretage pris- og prduktsammenligninger, og du får en væsentlig support-rolle for vores ansvarlige indkøber.

I vores Sales Back Office vil du lære at behandle ordre, planlægge et opbygger forløb af en lastbil og følge op på bilkalkulationer.

Du indgår i det tværfaglige samarbejde mellem Økonomi, Indkøb og Sales Back Office, og du får en bred kontaktflade i hele den danske Scania organisation med meget menneskelig kontakt, både til interne og eksterne kunder.

Sideløbende med den praktiske udddannelse hos Scania følger du et obligatorisk skoleforløb i samarbejde med Niels Brock Erhvervsuddannelserne.

Ansøgning og spørgsmål

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Finance and Administration Manager Brit Debois på T: 25518018. Du kan sende din ansøgning indtil den 20. marts 2019, men vi gør opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende. Så skynd dig at sende din ansøgning, hvis jobbet kunne være noget for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning 

Om Scania

Scania i Danmark udgøres af det fabriksejede Scania Danmark A/S (importørfunktion og en egen forhandler-organisation, som markedsføres under navnet Scania Danmark) samt to privatejede Scania forhandlere. Sammenlagt råder de autoriserede danske Scania-forhandlere over 26 store lastbil- og busanlæg jævnt fordelt over hele Danmark.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

Vi er lige her!

Scania i Danmark udgøres af det fabriksejede Scania Danmark A/S (importørfunktion og en egen forhandler-organisation, som markedsføres under navnet Scania Danmark) samt to privatejede Scania forhandlere.  Gem til senere

Flere elevstillinger du vil være vild med...

Hovedstaden

Housing Denmark A/S

Kontorelev

Indrykket: 24. juli 2019
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Start din karriere i BDO

Vi søger revisor trainees til start 1. september 2020

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Garant søger elever

Få en karriereorienteret uddannelse inden for salg og service?

Karriere i salgs- og mediebranchen?

Jysk Fynske Medier søger talentfulde trainees til 1-årig salgsuddannelse. 

REDMARK TRAINEE 2020

Er du god til tal, og ved du hvad der tæller? Motiveres du af udfordringer og ansvar?

Læs mere

Maersk Line

Start din rejse hos Maersk Line. Vi søger lige nu kadetter til maskinmester- og skibsføreruddannelsen til opstart i januar 2020! 

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere