Er du fremtidens revisor?

Hos KPMG får du en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Europas hurtigst voksende energiselskab

Ansøgningsfristen er udløbet

Solar Danmark - Vejen

Bliv lager- og logistikelev hos Solar Danmark


Synes du at logistik og lagerstyring lyder spændende? Har du masser af gåpåmod, og er du klar til at lære i en spændende virksomhed med fokus på udvikling? Har du bestået Grundforløb 2, og er du på udkig efter en elevplads? Så kan du blive vores nye elev på vores lager i Vejen, hvor vi dagligt plukker tusindvis af ordrelinjer til vores kunder.

Opstart er januar 2021.

Hvad kommer jeg til at beskæftige mig med?

I Solar Danmark er vi mere end 600 engagerede kolleger, der ved at succes er et spørgsmål om den helt rigtige løsning på det helt rigtige tidspunkt.

Hos os kommer du i det daglige til at beskæftige dig med blandt andet varemodtagelse, ekspedition og forsendelse. IT og logistik bliver også en naturlig del af din hverdag. I løbet af din uddannelse vil du desuden komme lidt rundt i øvrige afdelinger i Solar gennem små praktikforløb - fx i et af vores kundecentre, på et salgskontor samt i indkøbs- og transportafdelingen. På den måde kommer du til at forstå vores Supply Chain bedst muligt.

Uddannelsen som lager- og logistikelev veksler mellem skole og praktik.

Hvilke kvalifikationer skal jeg have?

For at få succes som lager- og logistikelev skal du først og fremmest have gåpåmod og være læringsparat. Derudover er det vigtigt for os, at du er serviceminded, og at du er energisk og tager aktiv del i hverdagen. Du skal desuden evne at arbejde selvstændigt med dine opgaver, og det er vigtigt, at du er proaktiv og nysgerrig.  

Den perfekte kandidat har flair for at lave gode løsninger og kan se en helhed i flowet på vores lager.

Igennem dit uddannelsesforløb får du tilknyttet en mentor, der sørger for at følge op på din uddannelse, så vi er sikre på, at du – og Solar – får det optimale ud af dit elevforløb.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

For at komme i betragtning til stillingen, skal du have bestået 9./10. klasse eller tilsvarende, og du skal minimum have karakteren 02 i både dansk og matematik. Derudover skal du have bestået Grundforløb 2.

Hvornår skal jeg søge?

Du skal sende os din ansøgning og dit CV senest den 22. november 2020. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Peter Bach på 28 30 20 54.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Hvem er vi?


Sted

Solar Danmark A/S
Industrivej Vest 43
6600 Vejen

Praktisk

Ansøgningsfrist: 22. november 2020
Tiltrædelse: Januar 2021

Kontakt

Afdelingsleder Peter Bach
Tlf. 28 30 20 54


.

Om Solar Danmark  

Solar er en stærk europæisk sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Solar står for effektivisering og tilbyder digitale løsninger, som gør vores kunder til vindere. Vi føler, at vi bør drive den grønne omstilling, og vi leverer branchens bedste løsninger, der sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Hos Solar får du derfor 3.000 kolleger i ryggen, som er ambitiøse og ser dit potentiale. Hvis du er klar til at løfte både vores og vores kunders forretning, så er vi klar til at stå sammen med dig.

Få et kig ind i Solar 

Mød Stine & Simon

Mere fra Solar Danmark

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

OJD Group søger elever og trainees

Få en karriere med masser af muligheder!

Danmarks førende optikerkæde søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats?

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere