top

Annonce

 Åbent hus på MSK

Brænder du for maskiner, teknik og programmering? Og drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse med internationale muligheder? Så kan maskinmesteruddannelsen være noget for dig. Kom til åbent hus på Maskinmesterskolen København onsdag d. 23. oktober kl. 11-15.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Grib chancen og tag en af landets mest respekterede uddannelser. Og hvis drømmen rækker langt, kan du ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv!

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøg nu

Revisortrainee 2020 - Offentlig revision

Bliv revisortrainee indenfor offentlig revision


Stillingsbeskrivelse

BDO er markedsledende inden for revision af kommuner og regioner, og vi vil gerne have dig med på holdet. Så har du lyst til et spændende og udviklende traineeforløb, hvor du får mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd, der gavner kunderne? Ja, så har vi rigtig meget at tilbyde dig.

Gennem et trainee-forløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor du sammen med resten af trainee-holdet - og dine 1.200 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Om dig

Du har afsluttet din uddannelse på én af erhvervsskolerne, erhvervsakademierne, på universitetet eller forventer at afslutte med et godt resultat i 2020 – måske har du holdt et sabbatår fra studierne, hvor du har arbejdet eller rejst? Du kan godt lide tal, og du har en naturlig nysgerrighed for at finde sammenhængen i de tal og oplysninger, du bliver præsenteret for. Du kan lide at arbejde med mennesker, er god til at skabe kontakt, og din interesse for at yde rådgivning er stor. Vi forestiller os, at du har en aktiv fritid, og at du trives med at samarbejde og gå efter de bedste resultater. 

Som BDO-trainee er du:

 • udadvendt og interesseret i kontakt med andre mennesker
 • analytisk og har evnen til at se muligheder
 • god til at udvise indlevelsesevne
 • interesseret i og har evner for tal
 • systematisk og struktureret
 • god til at lede og har gode kommunikationskompetencer
 • interesseret i relationer og i verden omkring dig.

Jobbet

Der stilles stadig større krav til den offentlige sektor i Danmark – både til udvikling og effektivisering. Store anlægsbyggerier – supersygehuse, Metro m.v. opføres, og i forlængelse heraf stilles der tilsvarende højere krav til revisoren om høj faglighed og stor gennemslagskraft.

Du får opgaver inden for revision og rådgivning på mange niveauer i dit møde med kunderne - lige fra revision af projektregnskaber, hvor du selv er med i processen fra start til slut, til revision af kommuneregnskaber, regioner, byggeregnskaber m.v. Du får derudover en stor kontaktflade til kundetyper samt et stort indblik i dansk erhvervsliv. 

Dine arbejdsopgaver udvikler sig løbende i takt med dine erfaringer, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Arbejdsopgaverne løses ofte i teams, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med de opgaver, som skal løses for kunden. 

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores interne traineeuddannelse. Fra begyndelsen af dit trainee-forløb bliver du tilknyttet en mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne og som hjælper dig med det faglige.  Du vil fra første dag blive betragtet som ægte BDO’er.

Trainee-uddannelsen giver dig solidt netværk

Når du er trainee i BDO, får du et kæmpestort netværk; for du mødes jævnligt med dine trainee-kolleger i forbindelse med interne kurser. Her udvikles jeres indbyrdes kontakt, og dit netværk kommer til at dække hele landet, da vi har trainees på kontorer i hele Danmark. Via trainee-forløbet har du et solidt fundament for din fremtidige karriereudvikling og det perfekte udgangspunkt for at skabe din egen individuelle karrierevej.

Vil du vide mere om traineeuddannelsen?

Gå ind på bdo.dk/trainee og læs mere om, hvad trainee-jobbet og uddannelsen går ud på.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på trainee@bdo.dk. Du kan også kontakte det enkelte BDO-kontor tæt på dig. 

Arbejdssted

Vi søger trainees til offentlig revision i følgende byer: Kolding, Roskilde, Aarhus, Aalborg.

Ugentlig arbejdstid

37 timer. 

Ansættelsesstart

1. september 2020. 

Ansøgningsfrist

Hvis du ønsker at komme i betragtning til én af traineestillingerne, beder vi dig sende os din ansøgning online hurtigst muligt. Du har mulighed for at søge på et eller flere kontorsteder på én gang - følg blot nedenstående vejledning. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet vores nye kolleger. 

BDO betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset køn, alder, livsstil, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Sådan søger du:

 1. Klik på ”Ansøg nu” her i annoncen
 2. Vælg hvilken personlig konto du ønsker at søge med: LinkedIn, Microsoft konto, Google eller Facebook – systemet kan herefter trække oplysninger fra din offentlige profil
 3. Udfyld supplerende personlige oplysninger, erfaring, uddannelse, færdigheder og upload din ansøgning, CV og karakterer fra din uddannelse og udtalelser.
 4. Tryk på ”Send ansøgning”. Kvittering for modtagelse vises. 

Sådan vælger du kontorsted:

 1. Tryk på "Vis ansøgning" i kvittering for modtagelse
 2. Åbn spørgeskema. Markér hvilke(t) kontorsted(er) du er interesseret i at søge hos og udfyld supplerende oplysninger om uddannelsesmæssig baggrund m.v.
 3. Tryk ”Send”.
 4. Du vil herefter modtage en mail, som kvittering på modtagelse af din ansøgning. Ansøgningerne til de enkelte kontorsteder behandles individuelt, du vil derfor modtage én mail pr. kontorsted. Mailen indeholder et link til dine profiloplysninger og din ansøgning. I din profil vil du kunne følge ansøgningsprocessen for hver stilling.
 5. Ansøgningsprocessen er herefter afsluttet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BDO
Vi søger trainees til flere byer

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. september 2020

Information

bdo.dk/karriere/trainee


Start din karriere i BDO

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Du kan have afsluttet en gymnasial uddannelse, en uddannelse fra et af erhvervsakademierne eller fra universitetet, eller også forventer du at afslutte med et godt resultat i 2020. Uanset hvilken af disse uddannelser du kommer fra, kan du blive en del af de cirka 65 revisortrainees, vi ansætter hvert år.

Læs mere her

Mere fra BDO

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Åbent hus på Maskinmesterskolen København

Drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse?

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Åbent hus på Maskinmesterskolen København

Mød os den 23. oktober og hør mere om maskinmesteruddannelsen.

Arla søger mejeritrainees til 2019 og 2020!

Som mejeritrainee i Arla går du fra trainee til mejerist på 3 år

EY søger revisortrainees

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning.

Læs mere

NEXTSTOP - FREMTIDENS VALG

Den nyeste udgave af NEXTSTOP er ude nu! Læs avisen her og bliv inspireret af alle mulighederne 
fremtiden har at byde på. 

Læs NEXTSTOP her

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere