FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev hos Kyocera Unimerco


Økonomielev - vi gør dig klar til en karriere med ansvar

Har du en drøm om at blive økonomiansvarlig, controller – eller er du endnu ikke sikker på, hvilken vej din uddannelse skal bringe dig? Så tag dit første skridt på karrierestigen her hos os.

”Hos Kyocera Unimerco tager vi ansvar for din uddannelse. Som økonomielev giver vi dig udfordringer, som vil sikre din udvikling gennem hele uddannelsesforløbet. Vi har lavet en struktureret uddannelsesplan, så du kommer omkring de fleste opgaver i vores økonomiafdeling. Ja, det er faktisk kun dine ambitioner og dine evner, der sætter grænser, for hvor langt du kan nå. Vi har masser af udfordringer, der venter på dig,” fortæller økonomichef Martin Jepsen.

Bliv en del af Kyocera Unimerco
Vi er en international koncern, der producerer et bredt sortiment af skærende special- og standardværktøjer. I koncernøkonomi får du 11 fagligt dygtige og højtuddannede kolleger, der varetager økonomien for koncernens i alt 15 danske og udenlandske selskaber enten fuldt ud eller ved at supportere de udenlandske selskabers lokale økonomiafdelinger.

Uddannelsens opbygning
Under hele elevforløbet er du tilknyttet enten debitor- eller kreditorafdelingen.

Du vil få en grundig oplæring i grundlæggende økonomifunktioner, såsom vedligeholdelse af kunde stamdata, bogføring af indbetalinger, oprettelse af rabataftaler, kreditvurdering og ikke mindst credit controlling, hvor du også får kundekontrakt.

”Du får en stor kontaktflade både internt med kolleger i bl.a. salgsafdelingerne samt eksternt med kunder i forbindelse med dine opgaver i debitorbogholderiet. Du får derfor hurtigt skabt dig en stor kontaktflade i huset, og dermed hurtigt et godt indblik i vores forretning.,” fortæller Martin.

Du vil komme til at arbejde med håndtering af leverandørfakturaer, momsbehandling, periodiseringer, mellemregninger, rejse- og udlægsafregninger. Senere i dit elevforløb - når de grundlæggende bogholderimæssige discipliner er på plads - vil vi også give dig opgaver inden for lagerstyring, regnskab og controlling – naturligvis tilpasset din faglige udvikling og dine kompetencer.

Masser af muligheder – også i udlandet, og vi betaler din uddannelse
Når du er igennem elevforløbet, har du opnået de nødvendige færdigheder til at kunne bestride et job i en økonomifunktion eller videreuddanne dig.

”Vi tilbyder et struktureret uddannelsesforløb, hvor du kommer bredt omkring i økonomiafdelingen og hurtigt får ansvar for egne opgaver. Din faglighed og indstilling er med til at præge de opgaver, du kommer til at arbejde med undervejs. Hvis du har lyst til efteruddannelse undervejs, f.eks. en HD – så betaler vi gerne for uddannelsen, hvis du investerer tiden. Vi tilbyder også gerne vores elever en udstationering til en af vores søsterselskaber i den sidste del af forløbet, hvis et af selskaberne har brug for yderligere assistance,” fortsætter Martin.

Hvem er du?
Du har en HHX eller en STX med HGS-forløb – alternativt en anden gymnasial uddannelse som f.eks. EUX Business. Du har ambitionerne, er nysgerrig for at lære nyt og kan selvstændigt arbejde videre med de værktøjer dine erfarne kolleger giver dig til at klare dine opgaver.

Forventet start
Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og venter gerne på den helt rigtig kandidat. Tiltrædelse efter aftale dog som udgangspunkt senest august 2022.

Er du interesseret?
Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Martin Jepsen eller Helle Helsinghof i HR-afdelingen på 97 14 14 11.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning samt dit CV og relevante eksamensbeviser via linket. Du har også mulighed for at uploade en videoansøgning, hvis du har lyst og sammen med denne indsende relevante eksamenspapirer og bilag.

Vi har ingen ansøgningsfrist på stillingen og behandler indkomne ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Drejervej 2
7451 Sunds

Praktisk

Ansøgningsfrist: Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse: August 2022

Kontakt

Økonomichef Martin Jepsen
tlf.: 97 14 14 11
mjp@kyocera-unimerco.com

HR Administrator Helle Helsinghof
tlf.: 97 14 14 11
hhe@kyocera-unimerco.com



.

Om Kyocera Unimreco

KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Vores kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Vi er ca. 700 medarbejdere i Europa og USA, og vi arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for vores fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?

Mere fra Kyocera Unimerco 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®